Prikaz vseh 10 rezultatov

Eko ajdova moka

2.504.10

Ajdova moka je odličen dodatek pri pripravi jedi, ki prispeva k vnosu različnih hranil, po drugi strani pa ne vsebuje glutena. Stem je primerna tudi za vse, ki so preobčutljivi na to beljakovino.

Eko ječmenova moka 0.5 kg

1.90

Ječmenove jedi vsebujejo večje vrednosti beta-glukanov, prehranskih vlaknin, ki povečajo volumen v prebavnem traktu in vežejo nase škodljive snovi ter jih odstranjujejo iz organizma.

Eko koruzna moka

1.502.20

Ali veste kaj daje koruzi lepo rumeno barvo? Beri spodaj za več informacij.

Eko ovsena moka

2.603.90

Ovsena moka je odlična saj lahko znižuje holesterol, pomaga pri izgubi telesne mase, zmanjšuje tveganje za srčne bolezni, znižuje krvni tlak,…

Eko pirina moka keksi, pecivo

2.3017.50

Pirina moka ustreza vsem zahtevam idealnega živila, saj je bogat vir beljakovin, ogljikovih hidratov ter vitaminov. Je odličen nadomestek pšenične bele moke in ima dolg seznam zdravilnih učinkovin.

Eko pirina polnovredna moka

2.2015.50

Raziskave so pokazale, da lahko redno uživanje polnozrnatih živil zmanjšuje možnosti za nastanek srčno-žilnih bolezni, sladkorne bolezni in preprečuje nastanek nekaterih vrst raka. Pirina moka je odličen nadomestek pšenični moki, zaradi večje vsebnosti beljakovin in manjše občutljivosti na gluten.

Eko prosena moka

3.105.20

Prosena moka je odlična alternativa mokam z glutenom, saj ta ne vsebuje tovrstne beljakovin in je zato lažje prebavljiva. Blagodejno vpliva na celoten prebavni trakt, lahko pa jo uporabimo tako pri peki kruha, kot peki raznovrstnih sladic, piškotov, palačink, ipd.

Eko pšenična moka keksi, pecivo

1.7010.50

Pšenična moka keksi, pecivo je univerzalna moka primerna za pripravo najrazličnejših jedi, glavna sestavina kruha, testenin, piškotov ali peciva.

Eko pšenična polnovredna moka

1.609.00

Pšenična polnovredna moka je odličen nadomestek beli pšenični moki, saj nas oskrbuje s pestrostjo vitaminov, mineralov in balastnih snovi.

Eko ržena moka 1 kg

1.95

V zadnjem času je povpraševanje po rženi moki mnogo večje kot včasih in ko stranke vprašamo zakaj, odgovorijo, da je tale najboljša hrana za njihove droži.